The Story of House of Unity

Mijn naam is Caroline, vrouw, getrouwd met Rauric, moeder van Hygge Joe & Ewa Jaya en heb een grote passie voor moeder natuur. Ik ben het gezicht achter House of Unity. Ik zorg voor een veilige ruimte als spaceholder en laat mij volledig gidsen door mijn intuitie. 

Naast mama zijn, werk ik als holistisch coach, womb practitioner, birthkeeper, spaceholder en geef ik reiki behandelingen en motherblessings waar ik je begeleid dieper in contact te komen met je intuïtie. Vanuit het holisme is namelijk alles met elkaar in verbinding. En door ons lichaam, geest en ziel als één te zien en evenveel liefdevolle aandacht te geven komen deze weer in balans met elkaar.

(voor meer informatie over holistisch coaching, womb healings en trajecten, birthkeeper trajecten, reiki behandelingen en/of motherblessings: www.carolinekepinski.com )

In mijn reis naar het moederschap heb ik mijn vrouwelijke krachten herontdekt. Die ongelooflijke kracht die alleen wij vrouwen in ons dragen. Wij vrouwen, die nieuw leven geven. Onze oerkracht wordt versterkt wanneer wij samen komen, elkaar inspireren, onze eeuwenoude wijsheid met elkaar delen en vanuit ons hele zijn met elkaar verbinden. En zo werd het idee voor de vrouwencirkels geboren. 

Ik voelde een diep verlangen, een innerlijk vuur om vrouwen weer in contact te brengen met hun innerlijke kracht. Om hun echte authentieke zelf te zijn. Om zo steeds meer voluit te kunnen leven vanuit onze essentie en vanuit onze vrouwelijke kracht. En het werkt enorm versterkend wanneer wij dit samen doen lieve vrouwen, het is tijd. 

Tijd om samen te komen, elkaar aan te moedigen en te versterken. Vrouwen die elkaar onvoorwaardelijk steunen en bekrachtigen.

En zo werd House of Unity geboren.

House of Unity; de plek waar we samen vanuit eenheid een hechte tribe creëren van bewuste, moedige en krachtige vrouwen. 

Together we are one.
Together we are home.
Together we are House of Unity.

Ik voel me enorm dankbaar voor alles wat op mijn pad mag komen en voor alle prachtige vrouwen die met al hun liefde en aandacht elke keer weer aanwezig zijn. 

Ben je geïnteresseerd in wat ik nog meer aanbied? Neem dan een kijken op mijn website:

www.carolinekepinski.com en www.aranyaroots.com